ORQUESTRACIONS DISSONANTS INTERNES

Un ritual d’experimentació i d’improvisació, vinculat al fenómen visual i poètic.

dissabte, 18 de juny del 2022

Split Orquestracions Dissonants Internes & EL ZOMBIE ESPACIAL a través del nostre Netlabel La Náusea Rec.

 

Portada realitzada per EL ZOMBIE ESPACIAL

Split Orquestracions Dissonants Internes & EL ZOMBIE ESPACIAL:

Presentem una col·laboració que hem fet amb l'artista argentí El Zombie Espacial, i que consisteix en un treball sonor editat a través del nostre Netlabel La Náusea Rec.

El treball consta de sis temes. Els tres que integren el corpus del Zombie Espacial reben el nom de Ecce Qui Tollit Peccata Mundi; el títol del qual és una referència a la frase cristiana "Xai de Déu, que lleves el pecat del món, tingues pietat de nosaltres". El segon tema del Zombie s'anomena ISHTAR, en referència a la deesa babilònica de l'amor, la bellesa, la vida i la fertilitat. Associada principalment amb la sexualitat, i que el culte de la qual implicava la prostitució sagrada. El tercer tema s'anomena Namza Ye Innin Durre Esh Akki, que pertany a la INVOCACIÓ PRELIMINAR DE PURIFICACIÓ, relacionada amb els cultes a Ishtar, i que apareix al Necronomicon.


La part que pertany a Orquestracions Dissonants Internes està dedicada a l'arquitectura com a expressió humana positiva, símbol de la construcció i de l'ús del coneixement; matemàtiques, física, etc. Pertany al projecte La set ferotge de les parpelles on explorem a l'esser humà tant com a agent positiu i constructiu, com a element perniciós i destructiu.
 
La primera peça sonora s'anomena Arc i Volta, i fa referència a elements constructius fonamentals al llarg dels segles, que han jugat un paper decisiu en l'evolució de la civilització humana. La segona peça sonora s'anomena Fonaments, i està dedicada a l'element soterrat sobre el que es recolza l'estructura de l'edifici. Contrasta totes les forces per tal que la construcció es mantingui rígida, estable i segura. La tercera peça s'anomena Capitell, que és la part superior d'una columna, sovint ornamentat amb escultures. El seu origen es remunta a l'antic Egipte, i és una de les mostres més importants de l'escultura, i un món ric en simbologia, a més d'un eficaç vehicle de comunicació entre l'Església i els adeptes.
 
 
El disseny gràfic es del Zombie Espacial.

 

Publicat el 17 de juny de 2022 per La Náusea Rec.
www.facebook.com/LNauseaRec
 
Podeu escoltar-ho aquí:
 
 
 
 
 
 

Orquestracions Dissonants Internes

Cesc Fortuny i Fabré

O.D.I.

Un ritual d’experimentació i d’improvització, vinculat al fenómen visual i poetic.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols contactar amb nosaltres, accedeix a la secció del menú superior on diu "Bústia"

 

Orquestracions Dissonants Internes © 2019 - Dissenyat per Templateism.com, Distribuït per Blogger Templates