ORQUESTRACIONS DISSONANTS INTERNES

Un ritual d’experimentació i d’improvisació, vinculat al fenómen visual i poètic.

dimecres, 4 de desembre del 2019

"Callar és aquesta teranyina" a l'Antic Forn de Vallcarca 2019



Al carrer Cambrils 10 de Barcelona (metro Vallcarca). Dissabte 23 de març a les 19:30h. Entrada 5€.

Orquestracions Dissonants Internes presentem la dissonancia "Callar és aquesta teranyina". També actuarà l'artista alemany Occupied Head, amb qui varem fer la Session Perifériques II .

Callar és aquesta teranyina es una dissonància que explora l'abús de poder i els efectes que suposa per a una població entregada a la confiança i a la ingenuïtat, i que desprovista d'esperit critic, es condemna a si mateixa a obeir les ordres més abjectes. 

Projectem un muntatge alternatiu (30 minuts) de "Das Cabinet des Dr. Caligari" (1920) de Robert Wiene. La cinta és considerada com el primer film expressionista de la història, i destaquen els decorats distorsionats que creen una atmosfera amenaçadora.

El tema del film és l'autoritat brutal i irracional; el doctor Caligari representa el govern militar alemany, i Cesare simbolitza a l'home comú condicionat, com els soldats, a matar. El film és una premonició de l'ascens d'Adolf Hitler i el partit Nazi. 
Altres temes que la pel·lícula inclou són el desestabilitzat contrast entre la sanitat i la bogeria, la percepció subjectiva de la realitat, i la dualitat de la naturalesa humana.

Orquestracions Dissonants Internes

Cesc Fortuny i Fabré

O.D.I.

Un ritual d’experimentació i d’improvització, vinculat al fenómen visual i poetic.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols contactar amb nosaltres, accedeix a la secció del menú superior on diu "Bústia"

 

Orquestracions Dissonants Internes © 2019 - Dissenyat per Templateism.com, Distribuït per Blogger Templates